Karriär

JOBBA HOS OSS

Karriär

“Det bästa med Alfa eCare är att jag ser värdet i det arbete som vi utför”

NATALI KAVALIEROVA, KVALITETSSÄKRARE

JOBBA PÅ ALFA eCARE

Möt Farzaneh Ashtari

Det har hänt mycket sedan 2018 då Farzaneh Ashtari började som systemutvecklare på Alfa eCare. Idag titulerar hon sig Tekniskt Produktansvarig och Team Lead. ”Redan från starten fick jag ett tydligt uppdrag och mandat. För mig signalerar det att ledningen tror på mig, både ifråga om kompetens och förmåga”.

Teamet arbetar mycket med att lyssna på kunderna och deras förbättringsidéer. Som Tekniskt Produktansvarig har hon dagliga avstämningar med medarbetarna på Marknad och Support för att säkra upp att de har en samsyn på utvecklingsprioriteringar. Användarvänlighet och förbättringar som verkligen gör skillnad för kunderna kommer först. ”Det gör att vi hela tiden måste vara lyhörda och flexibla”, fortsätter Farzaneh, ”och det är det som gör jobbet kul och utmanande”. När Farzaneh får frågan om hur pandemin har påverkat arbetet svarar hon: ”min respekt för kunderna och deras uppdrag har bara vuxit och vi försöker hjälpa till där vi kan” Hon fortsätter: ”men som arbetsplats fungerar vi som vanligt. Om vi arbetar hemifrån eller från kontoret spelar ingen roll – kompetens och förtroende ger flexibilitet och bra lösningar för alla”.

Idag växer Alfa eCare genom fler och större affärer, men också genom förvärv. ”För oss som medarbetare skapar det ännu större utvecklings- och karriärmöjligheter, samtidigt som vi måste värna om de värderingar och den kultur som får oss att trivas och må bra”. Resan har bara börjat.

Alfa eCare Farzaneh Ashtari

dela vår passion

Skicka ditt CV till oss

Vi är alltid intresserade av människor som delar vår passion för att hjälpa de som verkar inom vård och omsorg. Människor med olika bakgrunder och driv framåt intresserar oss. Mångfald skapar alltid bättre förutsättningar och levererar bättre resultat.

Är du intresserad av att jobba med oss är du mycket välkommen att skicka in ditt CV eller slå oss en signal. Vi bjuder gärna på en kopp kaffe och berättar mer om Alfa eCare AB.

Om du är tekniker, utvecklare, marknadsmänniska eller bara nyfiken, hör av dig – vi kanske har en plats för dig.

Hör av dig via info@alfaecare.se eller 040-662 20 10.

Alfa eCare medarbetare
AlfaeCare-Sandra_Kleveland

Sandra Kleveland

Produktchef & vice VD

Vill du veta mer?

Vill du veta mer om hur det är att jobba hos oss, hör av dig till Sandra.

HÄR FÖR DIG

Support

Du kan ringa eller mejla oss om du vill ha hjälp. Snabbast är det med mejl, men ibland är det enklare på telefon. Vi finns här för dig.

020-320 310
support@alfaecare.se
Vardagar 08–17