Amanda Fredriksson - Alfa eCare

Möt Amanda, projektledare på Alfa eCare

Möt Amanda, projektledare på Alfa eCare

Amanda Fredriksson började sin resa 2018 i bolaget Joliv, som sedan förvärvades av Alfa eCare 2020. Placeringsorten är Västerås på avdelningen Customer succes där det huvudsakliga uppdraget är att ta hand om införandeprojekt hos våra kunder. 

Amanda har en yrkesbakgrund inom kundservice och en magisterexamen inom företagsekonomi med marknadsföring som inriktning. På Alfa eCare får Amanda nytta av sina erfarenheter, sin kompetens och strukturerade och lyhörda framtoning.
– Jag har ansvar för införandet både av befintliga kunder som vill utöka sin verksamhet och helt nya kunder som ska göra ett införande. Som projektledare ligger det på mig att stötta och sammanhålla införandet från vårt håll som leverantörer. Utöver det har jag sidouppdrag i form av arbetsmiljöombud på vårt Västerås-kontor och så är jag representant i vårt Market community, berättar Amanda.

Att arbeta inom välfärdssektorn innebär att man har möjlighet att göra skillnad för många människor och det är något som engagerar.
– Jag känner stort engagemang när jag känner att jag gör skillnad i såväl stort som smått. Att vara en trygg punkt för kunden i ett införandeprojekt är ett exempel, att förbättra en intern process är ett annat. När man ser att flera små justeringar och förändringar resulterar i att hela projektet lyfts till en högre nivå, då känner jag att jag har lyckats med mitt jobb, säger Amanda.

2022 innebär vidareutveckling och expansion för Alfa eCare och Amanda ser också många utvecklingsområden som berör  henne speciellt.
– Under det här året ser jag fram emot att få fortsätta utvecklas med våra kunder i införandeprojekten. Jag ser också fram emot fortsatt arbete med våra interna projekt där vi bland annat arbetar med att ta fram material som kommer underlätta och förbättra våra införanden ännu mer. Sist men inte minst ser jag fram emot att träffa våra kunder lite fysiskt igen. Att ta en kopp kaffe tillsammans på riktigt och inte bara genom en datorskärm är något jag verkligen har saknat, avslutar Amanda.

Vill du komma i kontakt med Amanda? Skicka ett mejl här.

Dela gärna våra inlägg

Alfa eCare-Sara Brandberg

Sara Brandberg

Marketing manager

Vill du veta mer?

Vill du veta mer om någon av våra nyheter, ring eller mejla Sara.

HÄR FÖR DIG

Support

Du kan ringa eller mejla oss om du vill ha hjälp. Snabbast är det med mejl, men ibland är det enklare på telefon. Vi finns här för dig.

020-320 310
support@alfaecare.se
Vardagar 08–17

Comments are closed.