Om oss

LYHÖRDA TEKNIKER

Vilka är vi?

I grund och botten är vi duktiga tekniker som gillar utmaningarna som finns inom vård och omsorg. De flesta av oss arbetar med teknisk utveckling av befintliga och nya användarvänliga produkter och funktioner. Flera av oss arbetar sida vid sida med kunder för att förstå behov, skräddarsy lösningar, starta upp system, vidareutveckla eller stötta på annat sätt. Vi har egna moderna servers för att säkra drift, tillgänglighet och underhåll åt våra kunder.

Vi härstammar från två bolag, Alfa Kommun & Landsting samt Joliv. Gemensamt har vi alltid haft att skapa digitala lösningar med fokus på användarvänlighet i alla led. Det tillsammans med andra likheter och olikheter tar vi nu med oss in i Alfa eCare. Tillsammans blir vi starka!

Alfa eCare medarbetare
Alfa eCare Martin Säfsten

“Vi brinner för att skapa säkra och användarvänliga lösningar, och ligga i framkant med modern teknik. Vi ställer höga krav på oss själva, och det märks i våra produkter.”

MARTIN SÄFSTEN, PRODUKTANSVARIG

“Vi brinner för att skapa säkra och användarvänliga lösningar, och ligga i framkant med modern teknik. Vi ställer höga krav på oss själva, och det märks i våra produkter.”

MARTIN SÄFSTEN, PRODUKTANSVARIG

Alfa eCare Martin Säfsten

VI HJÄLPER DE SOM HJÄLPER

Vad gör vi?

Vi utvecklar enkla och omtyckta digitala lösningar för vård och omsorg. Bland våra fantastiska kunder finns bland annat kommuner, regioner, tandläkare, vårdföretag och rehab-verksamheter, dietister och kiropraktorer.

Kunderna använder Alfa eCares digitala produkter för att dokumentera, planera vård, journalföra patienter, vårdinsatser och resultat. Med våra applikationer kan de följa upp och säkra insatser av alla de slag, skriva ut recept, skapa rapporter för uppföljning och arkivera på ett korrekt och säkert sätt.

Alfa eCare hjälper kunderna att leverera patientsäkerhet och trygghet för sina medarbetare, brukare, patienter och deras anhöriga. Genom att kombinera teknisk spetskompetens med lyhördhet för verksamhetens och användarnas behov gör vi det lätt att göra rätt.

Alfa eCare medarbetare i möte

ANVÄNDARVÄNLIGT OCH ENKELT

Varför välja oss?

Lyhördhet för våra kunders vardag och verklighet är viktigt för oss. Vi förstår att våra kunder vill fokusera på att leverera vård och omsorg och inte behöva tänka på tekniken. Det är där vi kommer in.

Vi lägger mycket fokus på den digitala utvecklingen för att kunna översätta tekniska framsteg till användarvänliga funktioner. Oavsett om det gäller komplicerade tekniska kravspecifikationer inför en upphandling, säkra upp integrationer till befintliga verksamhetssystem eller skräddarsy anpassningar har vi den erfarenhet och kompetens som krävs. Vi arbetar nära våra kunder för att det ska bli lätt att göra rätt.

Alfa eCare rödhårig kvinna woman red hair

Vill du veta mer?

Vill du veta mer om Alfa eCare AB, vår verksamhet eller hur vi arbetar, ring eller mejla Peter.

HÄR FÖR DIG

Support

Vid supportärenden är du välkommen att registrera ditt ärende i vårt ärendehanteringssystem Alfa eCare Support. 

Vid brådskande ärenden ber vi er alltid att ringa.

020-320 310
support@alfaecare

Vardagar 08–17

Välkommen att höra av dig till oss!