Arbetsmarknad och etablering

Oavsett om ni arbetar med ungdomar inom ramen för det kommunala aktivitetsansvaret, personer som är långtidsarbetslösa, personer med funktionshinder eller har behov av arbetsinriktad rehabilitering samt nyanländas etablering i samhället så är Alfa eCare Welfare programmet för er.

Se vårt utbud av färdiga paket för arbetsmarknad och etablering nedan eller kontakta oss för mer info om vad vi kan erbjuda just dig och din verksamhet.

Letar du efter ett komplett verksamhetssystem för
socialtjänstens alla områden?

Kontakta oss så berättar vi mer om
Alfa eCare Welfare som ekosystem.

alfa ecare welfare - it-system för verksamhetens processer

För socialtjänstens myndighetsutövning

Utredning och digitalt uppdrag till utförare samt återkoppling från utförare för uppföljning hos myndighet anpassat för arbetsmarknad.

Ekonomiskt bistånd

Innehåller stöd för e-ansökan, automatisk beräkning, återkrav, förmedlingsmedel, m.m. 

ALFA eCARE WELFARE - IT-SYSTEM FÖR VERKSAMHETENS PROCESSER

För utförarverksamhet inom
arbetsmarknad och etablering

Nedan presenterar vi våra rekommenderade modulpaket för dig som arbetar med arbetsmarknadsåtgärder och/eller feriepraktik. Systemet fungerar lika bra på dator, läsplatta och mobil.

För verksamheter som arbetar på uppdrag av kommunen återfinns uppdraget digitalt i Alfa eCare Welfare. Lika lätt skickas information tillbaka till myndigheten för uppföljning.

Arbetsmarknad

Modulpaket anpassat för arbetsmarknadsåtgärder, rehabilitering och etablering. Innehåller funktionalitet så som kartläggning, schema, utredning, matchning, statistik m.m.

  • PLATSBANK
  • STATISTIK
  • REGISTERVÅRD
Alfa eCare Welfare feriematchning

Feriematchning

Modulpaket anpassat för matchning av PRAO, ungas feriepraktik/jobb, APL och arbetsmarknadsinsatser. Ger en bra överblick och förenklar hanteringen.

  • SAMLADE PRAKTIKPLATSER
  • MINA SIDOR

Automation & processplattform

Vår automations- och processplattform är en nyckel till ökad effektivitet och produktivitet. Du kan automatisera upprepande uppgifter, strömlinjeforma arbetsflöden och optimera dina verksamhetsprocesser.

Plattformen ger dig kraftfulla verktyg för att automatisera manuella uppgifter, bygga processteg, integrera system och data, och övervaka och hantera data i realtid.

VÅRA KUNDERS DIGITALISERING

Vi ersatte tre system med ett - Nacka kommun

Vi tror att våra kunder kan lära mycket av varandra. Därför samlar vi exempel på hur andra inom äldreomsorgen använder Alfa eCares digitala system för myndighetsutövning, planering, journalföring, dokumentation och digital signering.

Alfa eCare Digitala system äldreomsorgen

på gång

Det senaste från Alfa eCare

VI VÄXER MED VÅRA KUNDER

Vi stöttar er med erfarenhet och kompetens

0 +

Antal kunder

0 +

AntAL ANVÄNDARE

0

År i Branschen

0 +

Medarbetare

LÄR DIG MER

Nytt & kunskap

Kika in på sidan Nytt & Kunskap där vi har samlat artiklar och material som vi tror kan vara värdefulla och intressanta för dig.

HÄR FÖR DIG

Kontakt

Har du frågor om våra tjänster och produkter eller behöver du kanske komma i kontakt med någon hos oss på Alfa eCare. Under Kontakt hittar du rätt väg fram till oss.