Integrationer och tilläggstjänster

Tilläggstjänster - rekommenderade av oss

Våra samarbetspartners breddar vårt erbjudande och ökar värdet för dig som kund

Den digitala utvecklingen inom välfärden går med rask takt framåt och på marknaden dyker den ena innovativa och påstått värdehöjande lösningen upp efter den andra. Det kan vara svårt att veta vad som egentligen ger effekt och vilken produkt eller tjänst som verkligen kan leva upp till det som utlovas. Där kommer Alfa eCares partners in. Vi arbetar aktivt med att skanna marknaden efter kvalitativa produkter som ger verkligt mervärde för våra kunder. Det kan handla om VR-glasögon, en digital trädgårdsapplikation eller andra appar, verkyg eller tjänster som ger det där extra och höjer livskvalitén eller förenklar det dagliga arbetet.

Vårt samarbetsprogram har precis lanserats och vi kommer inom kort presentera våra första samarbetspartners och de tilläggstjänster som finns tillgängliga för dig som kund!

Alfa eCare medarbetare i möte

BARA HOS ALFA eCARE

Meddibox & Meddikey

Som exklusiva återförsäljare i Sverige erbjuder vi Meddibox och Meddikey från Medarca. Smarta, digitala läkemedels- och nyckelskåp som gör det enkelt för er att hålla hög kvalitet och skapa en tryggare tillvaro för både medarbetare och omsorgstagare. Vill du veta mer? Kontakta oss!

Medarca_medicin_3470

Virtual Reality - upplevelser och utbildningsverktyg

Aktivitet, utbildning och stöd med VR-tjänster från Virotea

Digitala vårdbesök

Vårdanpassade kommunikationslösningar med videosamtal från CarePlatform


ENKELT FÖR DIG

Integrationer

Arbetar du i stora och komplexa IT-miljöer med många olika program och leverantörer? Det är inte ovanligt. Det blir allt viktigare att data registreras i rätt system men kan användas där den behövs. Inte minst gäller det personuppgifter. Därför strävar vi hela tiden efter att förenkla integrationer till andra system och vi arbetar ständigt med att förbättra säkerheten och robustheten i våra integrationer. Vi följer den högsta standarden och om möjligt tillhandahåller vi standard-API:er.

Vi förespråkar den helhetslösning som vi på Alfa eCare kan erbjuda där antalet integrationer krymper till ett minimum. Kontakta oss för mer information.

Focused male intern listening to serious indian business woman mentor teacher explaining online strategy looking at laptop computer teach trainee training new worker learning new skill at workplace

LÄR DIG MER

Nytt & kunskap

Kika in på sidan Nytt & Kunskap där vi har samlat artiklar och material som vi tror kan vara värdefulla och intressanta för dig.

HÄR FÖR DIG

Kontakt

Har du frågor om våra tjänster och produkter eller behöver du kanske komma i kontakt med någon hos oss på Alfa eCare. Under Kontakt hittar du rätt väg fram till oss.