CarePlatform - digitala vårdmöten

VÅRDANPASSAD KOMMUNIKATION

Digitala patientmöten

CarePlatform är en webbaserad plattform som fungerar på alla typer av hårdvara, oavsett om du eller patienten använder dator, telefon eller läsplatta. Tjänsten är utvecklad tillsammans med vårdpersonal med fokus på användarvänlighet och säkerhet. 

En skräddarsydd plattform finns på plats redan 24 timmar efter er beställning. Enkelt både för er och patienten som ansluter med  en länk som skickats via SMS eller e-post. Ingen app eller annan programvara behövs.

I CarePlatform ingår stöd för flerpartssamtal och ett gränssnitt där administratörer kan hjälpa kollegor att hantera sina digitala vårdbesök.

Vårt samarbetsprogram innebär att du som kund kan känna dig trygg med att produkterna och tjänsterna som förmedlas via Alfa eCare, är kvalitativa och värdeskapande. CarePlatform ingår i vårt samarbetsprogram sedan januari, 2022.

Intresseanmälan

Ange dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig inom kort

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Alfa eCare samarbete - CarePlatform

ENKLARE VARDAG MED VIDEOMÖTEN

Nöjdare patienter

Att genomföra digitala möten har flera fördelar:

  • Möjlighet att arbeta hemifrån
  • Träffa patienter från andra mottagningar
  • Möjlighet att konvertera avbokningar till digitala besök
  • Ha tätare och kortare avstämningar
  • Minskad smittrisk
  • Patienten slipper restid och väntrum
careplatform-pic1

LÄR DIG MER

Nytt & kunskap

Kika in på sidan Nytt & Kunskap där vi har samlat artiklar och material som vi tror kan vara värdefulla och intressanta för dig.

HÄR FÖR DIG

Kontakt

Har du frågor om våra tjänster och produkter eller behöver du kanske komma i kontakt med någon hos oss på Alfa eCare. Under Kontakt hittar du rätt väg fram till oss.