Alfa eCare PlanIt-business intelligence

Erbjudande om ny Business Intelligence-lösning

Erbjudande om ny Business Intelligence-lösning

Till er som idag använder Alfa eCare PlanIt (tidigare Mobil Omsorg Planering) har vi tagit fram en ny Business Intelligence-lösning vars syfte är att ge er bättre möjligheter att ta fram mätvärden för att lättare kunna följa upp ert arbete. Att hålla koll på mätvärden ger er bra förutsättningar att höja kvaliteten på er verksamhet. Ni är varmt välkomna att lämna en intresseanmälan så tittar vi tillsammans på möjligheterna för er att starta upp med Business Intelligence!

Syfte och mål med Business Intelligence

Med Business Intelligence för Alfa eCare PlanIt (Mobil Omsorg Planering) kan ni på ett kostnadseffektivt och säkert sätt skapa möjlighet för er som kund att hämta mätetal från Alfa eCare PlanIt. Ni kan då själva ta del av mätetal vilket leder till bättre service, ökad kvalitet och tidseffektivisering.

Tjänsten kommer tillhandahålla mätvärden via API. Åtkomsten till API innebär att ni kan hämta information ur Alfa eCare PlanIt som sedan analyseras och sammanställs av er som kund.

Exempel på mätvärden som kan hämtas:

  • Antal inskrivna kunder vid ett tillfälle.
  • Antal aktiva medarbetare vid ett tillfälle.
  • Aktiva grupper vid ett tillfälle. 
  • Aktiviteter för givet datum.
  • Hämtar beviljad tid för ett givet datum.
  • Hämtar beviljad tid, per hemgrupp, för givet datum.
  • Hämtar schemalagd tid för givet datum.
  • Hämtar besök för ett givet datum.

Säkerhet och autentisering

Vid hämtning av data är det viktigt att det sker på ett säkert sätt. För denna produkt sker autentisering via API-nyckel samt lösenord, som tillsammans med information om anropet, tidpunkt samt slumpmässig data, byggs ihop till en autentiseringsnyckel. Observera att autentiseringsnyckeln behöver byggas ihop vid varje anrop till API:et.

Att tänka på

För att hämta mätvärden krävs en insats samt goda tekniska förutsättningar från er som kund. Ni behöver säkerställa att er lösning är lämplig för att hämta mätvärden för hantering av er sida. Beroende på hur der ser ut kan det innebära att ni som kund behöver anpassa och utveckla er miljö. Ni ansvarar själva för att ta fram och sammanställa er statistik. Observera att Alfa eCare inte hanterar anpassning eller utveckling av era interna system.

Alfae Care Anna Thelenius

Låter det intressant?

Gör en intresseanmälan till Anna Thelenius för vidare diskussion.

anna.thelenius@alfaecare.se

Obs! Vi har skickat ut information om vårt erbjudande via mejl till registrerade PlanIt/MO planerings-kunder. På grund av att vi på Alfa eCare har bytt mejlsystem har flera av våra kunder fått mejl skickade från oss i papperskorgen. Om du saknar våra mejl bör du därför kika i papperskorgen och ange info@alfaecare.se som betrodd källa. På så vis kommer våra framtida utskick på rätt plats och du missar ingen information.

Dela gärna våra inlägg

Alfa eCare Sara Brandberg

Sara Brandberg

MARKNADSKOORDINATOR

Vill du veta mer?

Vill du veta mer om någon av våra nyheter, ring eller mejla Sara.

HÄR FÖR DIG

Support

Du kan ringa eller mejla oss om du vill ha hjälp. Snabbast är det med mejl, men ibland är det enklare på telefon. Vi finns här för dig.

020-320 310
support@alfaecare.se
Vardagar 08–17

Comments are closed.