Alfa eCare - happy woman

Clinicbuddy blir en del av Alfa eCare

Bolaget Clinicbuddy blir en del
av Alfa eCare!

Det är med stor glädje vi går ut med nyheten att det svenska bolaget Clinicbuddy blir en del av Alfa eCare. Clinicbuddy har levererat verksamhetssystem inom rehab, kirurgi och psykologi i cirka 15 år och har sedan starten utvecklat och förvaltat det digitala verksamhetssystemet med samma namn som bolaget, Clinicbuddy. Nu slår de båda bolagen in på en ny, gemensam stig.

Länk till pressrelease längre ner.

Alfa eCare Albert WinterAlbert Winter, VD på Alfa eCare säger, ”Vi är oerhört glada och stolta över att Clinicbuddy blir en del av Alfa eCare. Vi stärker vår position på marknaden ytterligare och tar kliv framåt i vår ambition att bli Sveriges mest uppskattade leverantör. I och med förvärvet av Clinicbuddy kan vi erbjuda våra kunder en ännu bredare lösning som har större flexibilitet och möjlighet att anpassas efter varje kunds behov.”
 
 

Per Svalvik, VD på Clinicbuddy säger “Alfa e Care är en partner vi samarbetat med i flera år och vi är väldigt glada att presentera den här nyheten tillsammans. Vi har flera synergier och berör tillsammans en stor del av marknaden inom vård och omsorg i den Nordiska Regionen. För Clinicbuddy’s del är det rätt plats att vara på för att vi skall nå högre höjder.”

Öppna pressrelease från Main Capital och Alfa eCare här

Läs mer om produkten Clinicbuddy här

Vid frågor gällande sammanslagningen av Clinicbuddy och Alfa eCare, kontakta Albert Winter, VD Alfa eCare albert.winter@alfaecare.se

Dela gärna våra inlägg

Alfa eCare-Sara Brandberg

Sara Brandberg

Marknadskoordinator

Vill du veta mer?

Vill du veta mer om någon av våra nyheter, ring eller mejla Sara.

HÄR FÖR DIG

Support

Du kan ringa eller mejla oss om du vill ha hjälp. Snabbast är det med mejl, men ibland är det enklare på telefon. Vi finns här för dig.

020-320 310
support@alfaecare.se
Vardagar 08–17

Comments are closed.