Alfa eCare Clinicbuddy

EFFEKTIVISERA ER KLINIK

Om Alfa eCare Clinicbuddy

Alfa eCare Clinicbuddy är ett, för många olika typer av kliniker, verksamhetssystem som kopplar samman hela kundresan i ett och samma system. Allt från att patienten bokas in, besöket genomförs och dokumenteras i journalen till det att betalning är utställd och genomförd. Kort sagt, allt ni behöver för att digitalisera er verksamhet tryggt och säkert. 

Alfa eCare Clinicbuddy kan självklart anpassas efter just er verksamhet och gör att det vardagliga arbetet blir säkrare, effektivare och mer flexibelt. 

Systemet kan enkelt appliceras i ert nätverk och därefter anpassar vi layout, funktioner och integrerar Alfa eCare Clinicbuddy mot andra system som ni använder.  

Bland våra kunder finns privata utförare, landsting och försäkringsbolag. 

Så vi är övertygade om att vi kan hjälpa er också. 

Nurse Alfa eCare Clinicbuddy

Anmäl dig till Alfa eCare Clinicbuddys nyhetsbrev!

Nyhetsbrevet kommer ut fyra gånger per år och innehåller relevanta nyheter och information för dig som använder Alfa eCare Clinicbuddy.

ARBETA DIGITALT

Hur funkar det?

Alla människor är unika, precis som våra kunder. Många arbetar i samma bransch men har ändå unika behov för just sin verksamhet. Vi har tillsammans med våra kunder designat processen som används i Alfa eCare Clinicbuddy. Bokning, mottagning, journalskrivning och betalning följer en röd tråd för att hålla det så enkelt som möjligt.  

Journalföringen i Alfa eCare Clinicbuddy är enkel och säker. Det finns allt från anpassade frågeformulär till fraser och mallar man kan ta hjälp av. Även diktering och röstigenkänning finns tillgängliga.  

För betalning använder våra kunder en applikation för antingen landstingsersättning, företagsbetalning, försäkringsbolagsbetalning, kort/kontakt eller Swish. Vi har stöd för fakturering och direktbetalning.  

I Alfa eCare Clinicbuddy har ni tillgång till rapporter om allt som har skrivits eller rapporterats. Det går också bra att skräddarsy sina egna rapporter.  

Alfa eCare Clinicbuddy kan integreras mot såväl ekonomisystem som affärssystem.  

Alfa eCare Clinicbuddy computer
Jesper-Alfa eCare

“Målet har alltid varit att skapa ett tekniskt kompetent journalsystem – som samtidigt är snabbt och enkelt för användaren.”

JESPER BRÄNNMARK – ALFA eCARE CLINICBUDDY

SJÄLVKLART VAL

För vem?

Alfa eCare Clinicbuddy används i olika typer av kliniker och mottagningar inom rehab, psykologi och kirurgi. Men det finns naturligtvis andra verksamheter med lite andra behov och tillsammans med dem utvecklar vi ett system som passar just dem. 

Hör av er till oss så hjälper vi er att anpassa Alfa eCare Clinicbuddy efter just era förutsättningar.

Hand of mixed-race doctor writing down prescriptions or diagnosis on paper while working in clinics

LÄR DIG MER

Nytt & kunskap

Kika in på sidan Nytt & Kunskap där vi har samlat artiklar och material som vi tror kan vara värdefulla och intressanta för dig.

HÄR FÖR DIG

Kontakt

Har du frågor om våra tjänster och produkter eller behöver du kanske komma i kontakt med någon hos oss på Alfa eCare. Under Kontakt hittar du rätt väg fram till oss.