Alfa eCare Clinicbuddy

EFFEKTIVISERA ER KLINIK

Om Alfa eCare Clinicbuddy

Alfa eCare Clinicbuddy är ett, för många olika typer av kliniker, verksamhetssystem som kopplar samman hela kundresan i ett och samma system. Allt från att patienten bokas in, besöket genomförs och dokumenteras i journalen till det att betalning är utställd och genomförd. Kort sagt, allt ni behöver för att digitalisera er verksamhet tryggt och säkert. 

Alfa eCare Clinicbuddy kan självklart anpassas efter just er verksamhet och gör att det vardagliga arbetet blir säkrare, effektivare och mer flexibelt. 

Systemet kan enkelt appliceras i ert nätverk och därefter anpassar vi layout, funktioner och integrerar Alfa eCare Clinicbuddy mot andra system som ni använder.  

Bland våra kunder finns privata utförare, landsting och försäkringsbolag. 

Så vi är övertygade om att vi kan hjälpa er också. 

Nurse Alfa eCare Clinicbuddy
Jesper-Alfa eCare

“Målet har alltid varit att skapa ett tekniskt kompetent journalsystem – som samtidigt är snabbt och enkelt för användaren.”

JESPER BRÄNNMARK – ALFA eCARE CLINICBUDDY

ARBETA DIGITALT

Hur funkar det?

Alla människor är unika, precis som våra kunder. Många arbetar i samma bransch men har ändå unika behov för just sin verksamhet. Vi har tillsammans med våra kunder designat processen som används i Alfa eCare Clinicbuddy. Bokning, mottagning, journalskrivning och betalning följer en röd tråd för att hålla det så enkelt som möjligt.  

Journalföringen i Alfa eCare Clinicbuddy är enkel och säker. Det finns allt från anpassade frågeformulär till fraser och mallar man kan ta hjälp av. Även diktering och röstigenkänning finns tillgängliga.  

För betalning använder våra kunder en applikation för antingen landstingsersättning, företagsbetalning, försäkringsbolagsbetalning, kort/kontakt eller Swish. Vi har stöd för fakturering och direktbetalning.  

I Alfa eCare Clinicbuddy har ni tillgång till rapporter om allt som har skrivits eller rapporterats. Det går också bra att skräddarsy sina egna rapporter.  

Alfa eCare Clinicbuddy kan integreras mot såväl ekonomisystem som affärssystem.  

Alfa eCare Clinicbuddy computer
AlfaeCare-produktnamn_CB-liten

flexibelt och enkelt

Hela kundresan i ett och samma system

SJÄLVKLART VAL

För vem?

Alfa eCare Clinicbuddy används i olika typer av kliniker och mottagningar inom rehab, psykologi och kirurgi. Men det finns naturligtvis andra verksamheter med lite andra behov och tillsammans med dem utvecklar vi ett system som passar just dem. 

Vi har för att få bästa möjliga lösning anpassat systemet mot olika typer av verksamheter. 

Under Rehab finns t.ex. Naprapater och Sjukgymnaster. Totalt hjälper vi över 400 mottagningar runt om i Europa.  

Kirurgi är lite annorlunda då de har behov av att hantera rum, operationssalar, uppvak och vårdavdelningar. Den smidiga logistiken kring bokningar gör att det snabbt går att erbjuda patienter en tid för operation. 

Under affärsområdet med samlingsnamnet Psykologi finner vi kliniker och mottagningar inom KBT, Samtalsterapi, Utbildning, och Psykologi. 

För er övriga gör vi helt enkelt ett system som passar just er.  

Allt för att det ska vara lätt att göra rätt! 

Alfa eCare Clinicbuddy friends
Stefanos-AlfaeCare

Stefanos Hristofilopoulos

Produktspecialist
Clinicbuddy

PerSvalvik-AlfaeCare-cirkelportratt

Per Svalvik

Produktspecialist
Clinicbuddy

Vill du veta mer?

Vill du veta mer om Alfa eCare Clinicbuddy, hör av dig till Stefanos eller Per.

HÄR FÖR DIG

Support

Välkommen att kontakta oss med dina frågor gällande Alfa eCare Clinicbuddy (tidigare Clinicbuddy).

08-519 700 90
info@clinicbuddy.com

Välkommen att höra av dig till oss!