MEDDIBOX - Alfa eCare

I samarbete med Medarca erbjuder Alfa eCare MEDDIBOX och MEDDIKEY – smarta medicin- och nyckelskåp

I samarbete med Medarca erbjuder
Alfa eCare MEDDIBOX och MEDDIKEY - smarta medicin- och nyckelskåp

Som exklusiva återförsäljare erbjuder vi nu MEDDIBOX och MEDDIKEY, marknadens smartaste medicin- och nyckelskåp. Alfa eCares mjukvaror kompletteras med en pålitlig hårdvarulösning för att hantera och förvara mediciner och nycklar.

Smarta skåp säkrar den fysiska förvaringen av viktiga läkemedel och nycklar. Få full kontroll över vem som har access med full spårbarhet. Öka patientsäkerheten, minska avvikelser och skapa trygghet för både personal och vård- och omsorgstagare.

Hanterar ni medicin och/eller nycklar i er verksamhet?

Då är detta marknadens smartaste lösning. Oavsett om ni är kund hos oss på Alfa eCare sedan tidigare eller inte kan ni höja kvaliteten och säkerheten i er verksamhet med hjälp av Medarcas smarta skåp. Skåpen är smidiga, lätta att använda och går fort att installera.

MEDDIKEY - full koll på verksamhetens alla nycklar

MEDDIKEY är det smarta nyckelskåpet som ger full koll på alla nycklar samtidigt som ni slipper onödiga kostnader för administration och dyra nyckelkopior.

Skåpet går att byggas på i flera sektioner och öppnas med personlig inloggning. Allt sköts digitalt via ett adminverktyg för styrning och statistik. Med hjälp av infoskärmen kan ni se vem som har tagit ut vilken nyckel och allt sker i realtid.

Läs mer om MEDDIKEY

MEDDIBOX - Alfa eCare medicinskåp

MEDDIBOX - tar patientsäkerheten till nya nivåer

Digital styrning i kombination med läkemedelsskåp som har en genomarbetad design är framtiden inom läkemedelshantering. I dag är Medarca och Alfa eCare ensamma på marknaden med att kunna erbjuda detta.

MEDDIBOX är marknadens tryggaste medicinskåp:

  • Säkrare narkotikahantering
  • Enklare rutiner
  • Mindre risk för förväxling av mediciner
  • Enklare hantering vid tillfällig eller ny personal

Läs mer om MEDDIBOX.

Dela gärna våra inlägg

Alfa eCare-Sara Brandberg

Sara Brandberg

Marknadskoordinator

Vill du veta mer?

Vill du veta mer om någon av våra nyheter, ring eller mejla Sara.

HÄR FÖR DIG

Support

Du kan ringa eller mejla oss om du vill ha hjälp. Snabbast är det med mejl, men ibland är det enklare på telefon. Vi finns här för dig.

020-320 310
support@alfaecare.se
Vardagar 08–17

Comments are closed.