MEDDIBOX - Alfa eCare medicinskåp

Öka patientsäkerheten med smarta medicinskåpet MEDDIBOX

Öka patientsäkerheten med smarta medicinskåpet MEDDIBOX

I samarbete med medtech-företaget Medarca erbjuder vi det smarta läkemedelsskåpet MEDDIBOX som ger dig full kontroll över läkemedelsgivningen och ökar spårbarheten.

Smart, enkelt och säkert

I och med vår nya produkt MEDDIBOX kan vi erbjuda dig och er verksamhet ett enklare, säkrare och smartare sätt att hantera läkemedel. Det som skiljer MEDDIBOX från andra digitala läkemedelsskåp på marknaden är att det har inbygga funktioner som förenklar hanteringen av mediciner och minskar risken för svinn och avvikelser. Exempelvis så finns separata luckor där man kan förvara narkotikaklassade preparat och behovsmediciner åtskilda. Dessa kan enbart öppnas genom personlig access med full spårbarhet.

Digital signering

Vi planerar att integrera MEDDIBOX i Alfa eCare SignIt som är vårt system för digital signering. Tills dess går det utmärkt att köpa MEDDIBOX separat då det finns en inbyggd funktion även för detta. 

Tryggare för alla

Under en arbetsdag kan det inträffa oväntade händelser då man kan behöva stöd från en annan medarbetare. All interaktion som görs med MEDDIBOX återges i realtid på en tv-monter som placeras på lämplig plats. Om något oväntat inträffar ser personalen det direkt och kan rycka ut. Det känns tryggt för både medarbetare och vård- och omsorgstagare. 

Flexibelt för snabba ändringar

Ofta måste man göra snabba ändringar i den dagliga planeringen. Det kan vara en tillfällig eller ny medarbetare som måste ges access till vissa läkemedel. Det görs enkelt med MEDDIBOX och ingen spårbarhet går förlorad.

Kontakta någon av våra säljare om du vill veta mer!

Dela gärna våra inlägg

Alfa eCare-Sara Brandberg

Sara Brandberg

Marknadskoordinator

Vill du veta mer?

Vill du veta mer om någon av våra nyheter, ring eller mejla Sara.

HÄR FÖR DIG

Support

Du kan ringa eller mejla oss om du vill ha hjälp. Snabbast är det med mejl, men ibland är det enklare på telefon. Vi finns här för dig.

020-320 310
support@alfaecare.se
Vardagar 08–17

Kommentera

You must be logged in to post a comment