Alfa eCare Epsilon

Nu lanseras Alfa eCare Epsilon, den nya generationens verksamhetssystem för utförare

Nu lanseras Alfa eCare Epsilon, nya generationens verksamhetssystem för utförare

Den 16:e februari släpper vi vårt nya verksamhetssystem för utförare – Alfa eCare Epsilon!

Med Alfa eCare Epsilon får ni marknadens mest kompletta system för er som utförare inom vård och omsorg. Utöver att kunna dokumentera och journalföra finns valbara moduler såsom digital läkemedelssignering, planering och elektronisk receptförskrivning. Kort sagt skapar ni själva ett system utifrån era behov.

Självklart finns systemet tillgängligt på alla tekniska plattformar; dator, mobil och platta. I och med detta tar Alfa eCare ett steg framåt i vår ambition att bli Sveriges mest uppskattade leverantör av digitala tjänster inom vård & omsorg.

Alfa eCare Epsilon är utvecklat för att vara användarvänligt och flexibelt men framför allt utifrån ett stort fokus på våra kunders behov och önskemål.
 
Håll dig uppdaterad via Facebook och LinkedIn!
 
Jonas Ehlin fd Joliv

Med Alfa eCare Epsilon är det lätt att göra rätt!

”Alfa eCare Epsilon är utvecklat för att enkelt kunna bygga ut, underhålla och kundanpassa. I samarbete med våra kunder har vi tagit fram flera nya och smarta funktioner, som till exempel planeringsutkast, förbättrad föreslagen planering och meddelandeklient.”

Jonas Ehlin,
Produktägare Alfa eCare Epsilon

Dela gärna våra inlägg

Alfa eCare Sara Brandberg

Sara Brandberg

Marknadskoordinator

Vill du veta mer?

Vill du veta mer om någon av våra nyheter, ring eller mejla Sara.

HÄR FÖR DIG

Support

Du kan ringa eller mejla oss om du vill ha hjälp. Snabbast är det med mejl, men ibland är det enklare på telefon. Vi finns här för dig.

020-320 310
support@alfaecare.se
Vardagar 08–17

Comments are closed.