Peter Lindell CTO Alfa eCare

Möt Peter Lindell, ny CTO på Alfa eCare

Möt Peter Lindell
ny CTO på Alfa eCare

Peter Lindell är nytillträdd CTO på Alfa eCare där han utgår från Malmökontoret sedan någon vecka tillbaka. Peter hoppas kunna förena sitt intresse för människor och teknik och tror starkt på att en ledares största uppgift är att skapa en arbetsmiljö där medarbetare kan utvecklas och blomma ut.

Peter har en bakgrund som utvecklare och mjukvaruarkitekt men har de senaste åren arbetat i olika ledarroller.
– Jag har i hela min karriär arbetat med produkter/applikationer. Främst med HR och lön men under några år arbetade jag även med pedagogiska program för barn. Nu senast kommer jag från CGI där jag ansvarade för en lön/HR-produkt för kommun, regioner och stat, berättar Peter.

Alfa eCare har kontor både i Malmö och Västerås och hemmahörande i Skanör blir Malmökontoret Peters naturliga bas.
– Jag bor i Skanör och har fru och två utflugna barn. På fritiden engagerar jag mig för klimatet, spelar Padel eller fotograferar. Och så älskar jag att ordna stora och små fester.

Alfa eCare var ett känt bolag för Peter sedan tidigare. Han känner redan flera personer som arbetar här och deras erfarenhet av företaget bidrog till varför han sökte tjänsten som CTO.
– Jag är supertaggad för min roll där jag hoppas att jag kan förena mitt intresse för människor med mitt teknikintresse. Alfa eCare är ett dynamiskt och lagom stort företag. Dessutom är det ett företag
som arbetar med produkter som gör nytta I samhället, vilket är väldigt viktigt för mig, säger Peter. – Jag känner flera som arbetar här och genom dem vet jag att jag kommer till ett bra företag. Jag trivs som bäst när jag ser hinder och problem vändas till framgång genom samarbete mellan kolleger, och med våra kunder, säger Peter.

Erfarenhet av produktutveckling och ledarskap är en viktig nyckel i den nya rollen tror Peter.
– Jag har stor erfarenhet av produktutveckling och tror att jag kan bidra med den erfarenheten på många sätt. Jag tror starkt på att en ledares största bidrag ligger i att skapa en miljö där våra duktiga medarbetare kan utvecklas och blomma ut. Jag vill verka för ett klimat där alla känner stolthet för våra produkter och tar ett personligt ansvar för att vi levererar med hög kvalitet. Och där det finns utrymme för innovation och egna initiativ, avslutar Peter.

Dela gärna våra inlägg

Alfa eCare Sara Brandberg

Sara Brandberg

kommunikatör

Vill du veta mer?

Vill du veta mer om någon av våra nyheter, ring eller mejla Sara.

HÄR FÖR DIG

Support

Du kan ringa eller mejla oss om du vill ha hjälp. Snabbast är det med mejl, men ibland är det enklare på telefon. Vi finns här för dig.

020-320 310
support@alfaecare.se
Vardagar 08–17

Comments are closed.