Alfa eCare Farzaneh Ashtari

Möt Farzaneh Ashtari

Möt Farzaneh Ashtari

Det har hänt mycket sedan 2018 då Farzaneh Ashtari började som systemutvecklare på Alfa eCare. Idag titulerar hon sig Tekniskt Produktansvarig och Team Lead. ”Redan från starten fick jag ett tydligt uppdrag och mandat. För mig signalerar det att ledningen tror på mig, både ifråga om kompetens och förmåga”.

Teamet arbetar mycket med att lyssna på kunderna och deras förbättringsidéer. Som Tekniskt Produktansvarig har hon regelbundna avstämningar med medarbetarna på Marknad och Support för att säkra upp att de har en samsyn på utvecklingsprioriteringar. Användarvänlighet och förbättringar som verkligen gör skillnad för kunderna kommer först. ”Det gör att vi hela tiden måste vara lyhörda och flexibla”, fortsätter Farzaneh, ”och det är det som gör jobbet kul och utmanande”.

När Farzaneh får frågan om hur pandemin har påverkat arbetet svarar hon: ”min respekt för kunderna och deras uppdrag har bara vuxit och vi försöker hjälpa till där vi kan” Hon fortsätter: ”som arbetsplats fungerar vi som vanligt. Om vi arbetar hemifrån eller från kontoret spelar ingen roll – kompetens och förtroende ger flexibilitet och bra lösningar för alla”.

Idag växer Alfa eCare genom fler och större affärer, men också genom förvärv. ”För oss som medarbetare skapar det ännu större utvecklings- och karriärmöjligheter, samtidigt som vi måste värna om de värderingar och den kultur som får oss att trivas och må bra”. Resan har bara börjat.

Dela gärna våra inlägg

Alfa eCare Sara Brandberg

Sara Brandberg

kommunikatör

Vill du veta mer?

Vill du veta mer om någon av våra nyheter, ring eller mejla Sara.

HÄR FÖR DIG

Support

Du kan ringa eller mejla oss om du vill ha hjälp. Snabbast är det med mejl, men ibland är det enklare på telefon. Vi finns här för dig.

020-320 310
support@alfaecare.se
Vardagar 08–17

Comments are closed.