Albert Winter VD Alfa eCare

God Jul och Gott Nytt år!

God Jul och Gott Nytt år
från alla oss på Alfa eCare

Det här har, minst sagt, varit ett annorlunda år. Vi har genomgått en sammanslagning av två bolag och även om det såklart är en stor händelse i vår företagshistoria är det inte mycket att prata om när Covid -19 har dominerat och haft så stor inverkan på så gott som allas våra liv. På nära håll har vi sett våra kunder inom vård och omsorg som verkligen har gett allt för att förhindra och förebygga smittspridning. De har lindrat, stöttat och vårdat våra nära och kära och för det förtjänar de all beundran och respekt.

Alla vill känna att de är värdefulla och trygga. I år har vi kanske mer än någonsin insett hur mycket det är värt och att möten mellan människor är oerhört viktigt, ja till och med livsavgörande. Vår uppgift på Alfa eCare, och vad som driver många av oss personligen, är att skapa de bästa tekniska förutsättningarna för dem som arbetar inom vård och omsorg.

Det är inte lätt att ställa om men i år har mänskligheten visat vilken förmåga till just omställning det finns. Det som förut kändes skrämmande och nytt för många har bara under ett år, blivit vardag. Inte minst handlar det om nya digitala lösningar som många har upptäckt, faktiskt fungerar bättre än ”hur man gjorde förr”.

Och det finns ju faktiskt saker som en dator gör bättre än oss människor. Som att lagra information, sammanställa statistik, göra uträkningar, sköta processer, registrera data och sådant som måste göras för att en verksamhet ska fungera, vara effektiv, uppfylla krav och ha hög kvalitet. En dator är inte lika bra på att utstråla värme och kärlek, dricka kaffe, ge en kram och se en medmänniska i ögonen. Det gör vi människor bäst och det är vad vi borde ägna mer tid åt.

Som ett resultat av våra lösningar frigörs tid för möten och det är vad som driver mig och många andra hos oss, varje dag. Och trots att vi begränsas i våra möten idag, kommer det en morgondag där vi kommer kunna mötas igen. Det ser jag fram emot!

Med det sagt vill jag och alla vi på Alfa eCare önska er en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!

Albert Winter, VD Alfa eCare

Dela gärna våra inlägg

Alfa eCare Sara Brandberg

Sara Brandberg

kommunikatör

Vill du veta mer?

Vill du veta mer om någon av våra nyheter, ring eller mejla Sara.

HÄR FÖR DIG

Support

Du kan ringa eller mejla oss om du vill ha hjälp. Snabbast är det med mejl, men ibland är det enklare på telefon. Vi finns här för dig.

020-320 310
support@alfaecare.se
Vardagar 08–17

Comments are closed.