Filip-Andersson-643x495px

Filip Andersson – systemutvecklare och bryggan mellan kundernas behov och teknikens möjligheter

Filip Andersson – systemutvecklare och bryggan mellan kundernas behov och teknikens möjligheter

Filip började på Alfa eCare 2014 som systemutvecklare och har sedan dess arbetat med allt från utveckling av ny teknisk plattform till anpassningar för GDPR och strategier kring informationssäkerhet.

De senaste åren har Filip, genom sin förmåga att lyssna in, förstå och hitta lösningar, blivit en viktig del av teamet som arbetar mot företagets kunder. I teamet har han uppdraget att tillsammans med kunden förstå hur tekniken kan anpassas för att lösa verksamheternas behov och krav.

”Det roligaste i möten med kunder är när man från båda håll slår sina kloka huvuden ihop för att förstå och komma fram till konkreta och enkla lösningar på deras reella behov” , berättar Filip.

Att ha fler personer som kan vara denna typ av brygga mellan tekniken och kundbehoven ser vi på Alfa eCare som en av våra viktigaste uppgifter de kommande åren. Utan personer som Filip kan det lätt hända att system utvecklas utan riktig förståelse för behoven. Det kan också vara svårt att som kund, kravställa systemutveckling utan att förstå vad som är möjligt att göra rent tekniskt. Dessa problem överbryggar Filip dagligen. Att han dessutom har SM-medaljer av flera valörer och är svensk mästare i skytte är rolig fakta som gör oss medarbetare lite extra stolta över att få arbeta tillsammans med honom.

Vill du komma i kontakt med Filip? Skicka ett mejl här.

Dela gärna våra inlägg

Alfa eCare-Sara Brandberg

Sara Brandberg

Marketing manager

Vill du veta mer?

Vill du veta mer om någon av våra nyheter, ring eller mejla Sara.

HÄR FÖR DIG

Support

Du kan ringa eller mejla oss om du vill ha hjälp. Snabbast är det med mejl, men ibland är det enklare på telefon. Vi finns här för dig.

020-320 310
support@alfaecare.se
Vardagar 08–17

Comments are closed.