Sommarpersonal på ingång? Alfa eCare Academy ger möjlighet till snabb, smidig och individuell inlärning.

Sommarpersonal på ingång? Alfa eCare Academy ger möjlighet till snabb, smidig och individuell inlärning.

Alfa eCare Academy är en premiumlösning som erbjuder  ett kompetent och användarvänligt verktyg för inlärning av Alfa eCare Welfare och modulerna Dokumentation, Planering och Signering.

Alfa eCare Academy riktar sig i dagsläget till er som arbetar med systemet Alfa eCare Welfare och modulerna Dokumentation, Planering och Signering. När sommarpersonalen ska utbildas kan det vara ett bra tillfälle att komma igång med Academy!

Alfa eCare Academy är en digital premiumlösning som erbjuder ekurser som personalen kan gå utan att man behöver samla hela personalstyrkan. Chefen kan också se hur personalen fortskrider med sin utbildning och hur det har gått. Proven i Academy ger en indikation på om personalen har tagit åt sig informationen och kan hantera systemet i praktiken.

Vi vet att e-learning kan vara ett av dom mest kraftfulla verktygen för att ge medarbetarna den kunskap de behöver för att få ut det mesta av systemet. Med Alfa eCare Academy har ni alltid tillgång till uppdaterat kursmaterial för nya och gamla medarbetare.

Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med prisuppgifter och mer information.

LÄR DIG MER

Nytt & kunskap

Kika in på sidan Nytt & Kunskap där vi har samlat artiklar och material som vi tror kan vara värdefulla och intressanta för dig.

HÄR FÖR DIG

Kontakt

Har du frågor om våra tjänster och produkter eller behöver du kanske komma i kontakt med någon av oss på Alfa eCare. Under Kontakt hittar du rätt väg fram till oss.

Comments are closed.