Nu lanserar vi Alfa eCare Welfare och Alfa eCare Clinics – ett renodlat produkterbjudande för offentlig sektor

Nu lanserar vi Alfa eCare Welfare och Alfa eCare Clinics - ett renodlat produkterbjudande för offentlig sektor

Alfa eCare tar nästa steg på resan att bli en helhetsleverantör av digitala system för offentlig sektor och dess olika verksamhetsområden. För att förtydliga och förenkla erbjudandet  har vi nu paketerat vårt erbjudande i två produkter, Alfa eCare Welfare och Alfa eCare Clinics, som riktar sig till våra två huvudsegment av marknaden.

MicrosoftTeams-image (6)

Alfa eCare har genomgått betydande tillväxt de senaste åren och har nu en produktportfölj med stor bredd och hög kvalitet. För att göra marknaden och våra kunder medvetna om vårt breda utbud har vi nu förenklat och förtydligat erbjudandet genom paketering av två nya produkter, Alfa eCare Welfare och Alfa eCare Clinics.

Våra tidigare produktnamn kommer försvinna och istället falla in under antingen Alfa eCare Welfare och/eller Alfa eCare Clinics. Är du redan kund hos oss på Alfa eCare är det viktigt för dig att veta att detta inte kommer påverka den modul/installation som du och er organisation eller verksamhet använder idag. Däremot kommer det bli enklare för er att koppla på och förstå vilka moduler som finns tillgängliga för er. 

För att läsa mer om vad vi kan erbjuda just ditt verksamhetsområde välkomnar vi dig till nylanserade alfaecare.se.

Nu erbjuder vi även IT-system för automation och processplattform. Dessa lösningar används idag inom offentlig sektor i syfte att effektivisera verksamhetens arbete, flöde och processer. Kontakta oss för mer information.

Alfa eCare Welfare

Alfa eCare Welfare är vår produkt för den kommunala marknaden och de privata aktörer som arbetar på uppdrag av kommunen.

Alfa eCare Welfare stödjer verksamhetens processer och hjälper er att efterleva SoL, LSS, HSL, LVU, LVM samt övriga lagar som reglerar socialtjänstens arbete. Alfa eCare Welfare består av de moduler som våra kunder har lärt oss att de behöver för sitt dagliga arbete för myndighetsutövning och utförande av insatser inom alla olika delar av verksamheten.

Alfa eCare Clinics

Alfa eCare Clinics är vår produkt för den regionala marknaden och de privata aktörer som arbetar på uppdrag av regionen eller utför vård privat. Alfa eCare Clinics stödjer verksamhetens processer och hjälper er att efterleva PDL och HSL. Innehåller både moduler som är specialiserade inom vissa verksamhetsområden samt moduler som skapar värde i alla verksamheter så som automation och digital processtyrning.
Hör gärna av dig om du är nyfiken på vilka möjligheter som finns i din verksamhet i och med vårt nya produkterbjudande eller om du har andra frågor eller funderingar.

LÄR DIG MER

Nytt & kunskap

Kika in på sidan Nytt & Kunskap där vi har samlat artiklar och material som vi tror kan vara värdefulla och intressanta för dig.

HÄR FÖR DIG

Kontakt

Har du frågor om våra tjänster och produkter eller behöver du kanske komma i kontakt med någon av oss på Alfa eCare. Under Kontakt hittar du rätt väg fram till oss.

Comments are closed.