Möt Sigrid – Ny projektledare och mästare på kundrelationer

Möt Sigrid - Ny projektledare och mästare på kundrelationer

Vi är stolta över att presentera vårt nyaste tillskott, Sigrid Ingelhag, som har en spännande bakgrund och en brinnande entusiasm att skapa positiv förändring i samhället. 

Sigrid Ingelhag Projektledare Alfa eCare

Sigrid är projektledare och Alfa eCares senaste tillskott. Utöver att vara en kompetent projektledare är en positiv kraft som lyser upp rummet med sin entusiasm. ”Jag får så mycket energi av att samarbeta med människor som kommer från olika bakgrund och har olika kompetenser. Det är fantastiskt att kunna kombinera teknik och människa i mitt arbete och förstå de verkliga behoven”, säger Sigrid.

Med en liten knatte på drygt ett år har Sigrid inte bara passion för teknik och e-hälsa utan också för naturen, som hon gärna vistas i tillsammans med familjen. ”Min lediga tid tillbringas gärna utomhus, antingen med vandring i bergen eller en löptur vid havet. Min lilla son har blivit min trogna följeslagare på äventyr”, skrattar Sigrid. 

En mångsidig bakgrund

Sigrid är civilingenjör i grunden och deltog efter sina studier på ett traineeprogram hos en ledande leverantör av digitala lösningar inom e-hälsa. ”Jag förstod tidigt att jag ville arbeta med frågor som kopplar ihop teknik och individen. Traineeprogrammet var en bra startpunkt för mitt senare arbete inom e-hälsa”, berättar Sigrid.

Efter traineeprogrammet arbetade Sigrid med verksamhetsutveckling inom vård- och omsorgsområdet på Attendo, med fokus på teknik och digitalisering. ”Samarbete med verksamheten och slutanvändarna har alltid varit nyckeln för mig. Det är det som gör arbetet roligt och värdefullt”, säger Sigrid.

Alfa eCare – Nästa naturliga steg

Vad lockade med Alfa eCare? ”Min nyfikenhet ledde mig till Alfa eCare, ett produktbolag med spännande teknik inom områden där det händer otroligt mycket just nu, särskilt inom äldreomsorgen. Jag blev imponerad av företagets engagerade och kompetenta team och kände att jag gärna ville vara en del av det. Jag hoppas att tillsammans med våra kunder kunna utveckla deras verksamhet med stöd av våra produkter och skapa så mycket värde och kvalitet som möjligt”, säger Sigrid.

Framtida ambitioner

I Alfa eCares kultur och mål är ord som pålitliga, värdeskapande, kvalitetsmedvetna och lyhörda, ord som leder verksamheten åt rätt håll. Sigrid berättar hur hon kan påverka för att marknaden ska uppfatta dessa värden. ”Genom att jobba nära verksamheten och vara lyhörd för deras behov och samtidigt ha en spaning för framtida behov tror jag att vi skapar mest värde och kvalitet för våra kunder. Ett gott samarbete och ett lösningsfokuserat förhållningssätt är nyckeln till att hitta lösningar på det mesta och ta oss i rätt riktning”, förklarar Sigrid.

Alfa eCare är stolta över att ha Sigrid Ingelhag med i teamet och ser fram emot att fortsatt erbjuda innovativa lösningar och skapa positiv förändring inom främst äldreomsorgen under hennes ledning. 

Vill du veta mer om Alfa eCare och våra produkter är du varmt välkommen att kontakta oss via kontaktformuläret nedan.

LÄR DIG MER

Nytt & kunskap

Kika in på sidan Nytt & Kunskap där vi har samlat artiklar och material som vi tror kan vara värdefulla och intressanta för dig.

HÄR FÖR DIG

Kontakt

Har du frågor om våra tjänster och produkter eller behöver du kanske komma i kontakt med någon av oss på Alfa eCare. Under Kontakt hittar du rätt väg fram till oss.

Comments are closed.