Möt Alfa eCare på e-Hälsa & MVTe – Kistamässan 24-25 januari

Möt Alfa eCare under e-Hälsa & MVTe på Kistamässan 24-25 januari

Den 24-25 januari 2024 öppnas portarna till Kistamässan i Stockholm, för årets största mötesplats för e-hälsa och välfärdsteknologi. Alfa eCare är självklart på plats för att berätta om våra IT-system som används av både kommunala och privata aktörer inom vård, omsorg och sjukvård, runtom i landet.

Under två intensiva dagar får besökarna ta del av en heltäckande mässa och konferens i toppklass med föreläsningar, workshops, kompetensutveckling, nätverkande och mycket mer. Denna spännande mötesplats går hand i hand med Framtidens Hälso & Sjukvård, Upphandlingsdagarna och Lösningar för offentlig sektor. 

Vi på Alfa eCare ser mycket fram emot att träffa er som är verksamma inom olika delar av den privata och offentliga sektorn för att höra om era utmaningar och erfarenheter. Vi berättar gärna om våra flexibla lösningar som ger er möjlighet att öka kvaliteten på verksamheten med en helhetslösning eller, om det passar era behov bättre, en partiell lösning för ökad effektivitet och kvalitet.

Tillsammans skapar vi en plattform för att utforska, utbyta kunskap och driva fram innovationer. Vi är på en gemensam resa mot ett smartare, hållbarare och bättre Sverige.
Kom till monter F:11 så berättar vi mer! 

Följ länken för att ta del av vårt VIP-erbjudande som ger dig 30 % rabatt på konferensbiljetten! Klicka här

Är du nyfiken på vad vi kan erbjuda er redan nu är du alltid varmt välkommen att kontakta oss via kontaktformuläret nedan.

e-Hälsa & MVTe 2024

LÄR DIG MER

Nytt & kunskap

Kika in på sidan Nytt & Kunskap där vi har samlat artiklar och material som vi tror kan vara värdefulla och intressanta för dig.

HÄR FÖR DIG

Kontakt

Har du frågor om våra tjänster och produkter eller behöver du kanske komma i kontakt med någon av oss på Alfa eCare. Under Kontakt hittar du rätt väg fram till oss.

Comments are closed.