Meddibox

ETT SMARTARE MEDICINSKÅP

Om Meddibox

Meddibox är ett nytt, smart medicinskåp som minskar stressen för vårdpersonalen genom att förenkla hanteringen av läkemedel. Patientsäkerheten kan tryggas med rutiner, digital signering och full spårbarhet samtidigt som avvikelserna minskas.

MEDDIBOX - Alfa eCare medicinskåp

INTRESSEANMÄLAN

Vill du veta mer?

Skulle du vilja ha Meddibox till din verksamhet? Kontakta oss så berättar vi mer!

SÄKRARE LÄKEMEDELSHANTERING

Hur funkar det?

Meddibox är ett digitalt läkemedelsskåp som är smart på två sätt. Dels automatiseras rutiner som annars innebär tidskrävande arbete och dels finns inbyggda funktioner i själva skåpet som minskar risk för avvikelser och svinn.

HELA KUNDRESAN I ETT SYSTEM

För vem?

Ansvariga på avdelningen kan administrera och övervaka alla insatser. Insatskalendern skickas ut digitalt till respektive skåp och det går även att styra vem i personalen som får hantera vad. Meddibox kopplas sedan till en övervakningsskärm som visar status för insatser i samtliga rum. Uppdateringen sker i realtid och tysta larm påvisar avvikelser utan att skapa onödig stress.

Medarca_medicin_3470

LÄR DIG MER

Nytt & kunskap

Kika in på sidan Nytt & Kunskap där vi har samlat artiklar och material som vi tror kan vara värdefulla och intressanta för dig.

HÄR FÖR DIG

Kontakt

Har du frågor om våra tjänster och produkter eller behöver du kanske komma i kontakt med någon hos oss på Alfa eCare. Under Kontakt hittar du rätt väg fram till oss.