Masterkey

ETT SMART NYCKELSKÅP

Om Masterkey

Masterkey (tidigare Meddikey) är det smarta nyckelskåpet från Medarca som ger dig full koll, hela tiden. Masterkey ger dig möjlighet att ha full överblick och kontroll över verksamhetens alla nycklar. Det innebär att onödiga kostnader för administration och dyra nyckelknippor försvinner samtidigt som nycklar på villovägar är ett minne blott.

Medarca_nyckel_3148

INTRESSEANMÄLAN

Vill du veta mer?

Skulle du vilja ha Masterkey i din verksamhet? Kontakta oss så berättar vi mer!

SMART ALLT-I-ETT-LÖSNING

Hur funkar det?

Masterkey är enkelt att använda. Användare och rättigheter administreras från webben, personlig login gör att rätt nyckel aktiveras för rätt person och gör den fullt spårbar. På infoskärmen kan du följa vart nycklarna befinner sig och hos vem.

Du bestämmer själv storleken på ditt nyckelskåp då det är en modullösning som är lätt att skala upp eller ner. Nycklarna kan enkelt fördelas i de olika skåpen med styrd access.

är du en nyckelperson?

För vem?

Hanterar ni många olika nycklar i er verksamhet? Till exempel bostadsnycklar eller bilnycklar? Då kan Masterkey vara lösningen för dig! Den enkla installationen och inlärningen gör att Masterkey är lätt att komma igång med. Från ett enkelt, webbaserat adminverktyg, styrs accessen till skåp och nycklar. Hör av dig till oss så berättar vi mer!

Meddikey Medarca

LÄR DIG MER

Nytt & kunskap

Kika in på sidan Nytt & Kunskap där vi har samlat artiklar och material som vi tror kan vara värdefulla och intressanta för dig.

HÄR FÖR DIG

Kontakt

Har du frågor om våra tjänster och produkter eller behöver du kanske komma i kontakt med någon hos oss på Alfa eCare. Under Kontakt hittar du rätt väg fram till oss.