Tilläggstjänster & integrationer

Tilläggstjänster - rekommenderade av oss

Våra samarbetspartners breddar vårt erbjudande och ökar värdet för dig som kund

Den digitala utvecklingen inom välfärden går med rask takt framåt och på marknaden dyker den ena innovativa och värdehöjande lösningen upp efter den andra. Det kan vara svårt att veta vad som egentligen ger effekt och vilken produkt eller tjänst som verkligen kan leva upp till det som utlovas.

Där kommer Alfa eCares partners in. Vi arbetar aktivt med att skanna marknaden efter kvalitativa produkter som ger verkligt mervärde för våra kunder.

Det kan handla om utbildningstjänster, digital teknik, tjänster för aktivitet eller social samvaro, kommunikation eller andra verktyg och tjänster som ger det där extra och höjer livskvalitén eller förenklar det dagliga arbetet.

I vissa fall skapas synergier genom integrationer mellan system så att du som användare får mindre administration att tänka på.

Vårt samarbetsprogram har precis lanserats och vi kommer inom kort presentera våra första samarbetspartners och de tilläggstjänster som finns tillgängliga för dig som kund!

Vill du bli vår samarbetspartner? Läs gärna mer här.

Alfa eCare medarbetare i möte

BARA HOS ALFA ECARE

Meddibox & Meddikey

Som exklusiva återförsäljare i Sverige erbjuder vi Meddibox och Meddikey från Medarca. Smarta, digitala läkemedels- och nyckelskåp som gör det enkelt för er att hålla hög kvalitet och skapa en tryggare tillvaro för både medarbetare och omsorgstagare. Vill du veta mer?

Kontakta oss!

Medarca_medicin_3470

ENKELT FÖR DIG

Integrationer

Arbetar du i stora och komplexa IT-miljöer med många olika program och leverantörer? Det är inte ovanligt. Det blir allt viktigare att data registreras i rätt system men kan användas där den behövs. Inte minst gäller det personuppgifter.

Därför strävar vi hela tiden efter att förenkla integrationer till andra system och vi arbetar ständigt med att förbättra säkerheten och robustheten i våra integrationer.

Vi följer den högsta standarden och om möjligt tillhandahåller vi standard-API:er. Vi förespråkar den helhetslösning som vi på Alfa eCare kan erbjuda där antalet integrationer krymper till ett minimum.

Kontakta oss för mer information.

Vill du veta mer?

Är du nyfiken på produkter och tjänster från våra samarbetspartners? Eller vill du kanske veta mer om våra integrationer eller Meddibox och Meddikey? Tveka inte att höra av dig till oss. Vi återkommer inom kort.