Hjältar i välfärden

#hjältarivälfärden

Varför en utmärkelse?

Vi på Alfa eCare vill lyfta goda exempel inom välfärden och hylla de personer och hjältar, som genom sitt arbete gör stor skillnad för många och bidrar till att välfärden i Sverige blir bättre.

Genom utmärkelsen Hjältar i välfärden vill vi lägga fokus på värden som i vanliga fall inte uppmärksammas lika mycket som olika nyckeltal, effektivitet eller tidsbesparingar. Det kan vara en person på din avdelning som gör det där lilla extra för personalen, eller en chef som har kämpat för att nya hjälpmedel ska införskaffas. Motivera varför just din hjälte förtjänar utmärkelsen.

Vi hoppas kunna göra omvärlden medveten om personerna bakom yrkesrollerna och den stora skillnad de gör i och med sitt arbete, och vad det arbetet faktiskt innebär och betyder.

Anmäl din hjälte inom välfärden idag!

alfaecare-hjaltarivalfarden

BRA ATT VETA

Så går det till

Vem som helst kan göra en nominering. Du eller den/de du nominerar behöver alltså inte vara kund eller använda Alfa eCares produkter. Vi uppmärksammar fyra nominerade under årets lopp utspridda under året. Personen/personerna presenteras på vår hemsida och våra sociala kanaler. 

I slutet av året utses en vinnare som får utmärkelsen "Hjältar i välfärden" av oss på Alfa eCare. Vinnaren/vinnarna tilldelas ett diplom och hedersutmärkelsen "Hjältar i välfärden". Vinnaren/vinnarna uppmärksammas med ett reportage som publiceras på alfaecare.se samt Alfa eCares sociala kanaler. Allt material finns även tillgängligt för vinnaren/vinnarnas organisation att publicera och dela vidare på egna kanaler och plattformar. 

Alfa eCare - partners
Alfa eCare-Sara Brandberg

Sara Brandberg

Marketing Manager

Vill du veta mer?

Vill du veta mer om utmärkelsen Hjältar i välfärden? Kontakta Sara.

HÄR FÖR DIG

Support

Vid supportärenden är du välkommen att registrera ditt ärende i vårt ärendehanteringssystem Alfa eCare Support. 

Vid brådskande ärenden ber vi er alltid att ringa.

020-320 310
support@alfaecare

Vardagar 08–17

Välkommen att höra av dig till oss!