Dynamisk QR-kods-check-in-funktion för personlig assistans

Dynamisk QR-kods-check-in-funktion för personlig assistans

I Alfa eCare Welfare (tidigare kallad FAST) för personlig assistans har vi nyligen lanserat funktionen dynamisk QR-kods-check-in. Funktionen säkerställer att assistenten är på plats med kunden.

Illustration-QR-scanning-Alfa-eCare

Alfa eCare Welfare erbjuder ett komplett verksamhetssystem för personlig assistans och nu finns även en dynamisk QR-kods-check-in-funktion för att säkerställa att assistenten är på plats hos kund.

Med hjälp av den dynamiska funktionen genereras alltid nya QR-koder som kunden delar med sig av till assistenten som scannar och identifierar sig med BankId. På så sätt säkerställs det att rätt person är på rätt plats vid rätt tid. 

Som administratör i systemet är det även möjligt att skicka ut kontroller under pågående pass. Assistenten måste då verifiera med hjälp av QR-kod att hen är på plats.

  • Dynamisk QR-kod som genereras av kund och scannas av assistent som identifierar sig med BankId.
  • Möjlighet att skicka ut kontroll  under pågående pass där assistenten måste verifiera att hen är på plats.
Är du nyfiken på Alfa eCare Welfare? Varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor och funderingar!

LÄR DIG MER

Nytt & kunskap

Kika in på sidan Nytt & Kunskap där vi har samlat artiklar och material som vi tror kan vara värdefulla och intressanta för dig.

HÄR FÖR DIG

Kontakt

Har du frågor om våra tjänster och produkter eller behöver du kanske komma i kontakt med någon av oss på Alfa eCare. Under Kontakt hittar du rätt väg fram till oss.

Comments are closed.