Använder ni elcyklar i verksamheten? Nu finns en lösning för säker och flexibel förvaring av elcykelbatterier med BikeBatteryBox

Nu finns en lösning för säker och flexibel förvaring av elcykelbatterier med BikeBatteryBox

Med den ökande användningen av elcyklar blir säker förvaring och laddning av batterier allt viktigare. Medarca, i samarbete med Alfa eCare, erbjuder BikeBatteryBox, en robust och skalbar lösning som skyddar dina batterier från stöld och brandrisker. Med personlig kod och flexibelt elektroniskt låssystem garanteras både säkerhet och användarvänlighet, vilket gör BikeBatteryBox till det perfekta valet för verksamheter där elcyklar används.

BikeBatteryBox - För säker och smidig hantering av elcykelbatterier.

Säker förvaring minskar risken för stöld

Med den ökande populariteten av elcyklar i verksamheten blir det allt viktigare att kunna förvara och ladda sina batterier på ett säkert sätt. BikeBatteryBox erbjuder en robust lösning där cykelbatterierna enkelt kan förvaras för laddning utan risk för stöld. För att garantera säkerheten används en personlig kod för att förvara och hämta batteriet. På det här sättet kan man känna sig trygg med att batterierna är förvarade på ett säkert ställe och att de är laddade och redo att användas.

Säkerhet vid brand

Litiumbatterier som används i elcyklar har specifika krav på säker förvaring på grund av deras brandrisker. I händelse av brand kan dessa batterier vara mycket svåra att släcka och kan till och med vara explosiva. BikeBatteryBox är utformad för att vara brandfördröjande, vilket innebär att det kan fördröja spridningen av en brand och därmed öka säkerheten. För maximal brandsäkerhet rekommenderas det att skåpet placeras i ett rum med ytterligare brandskydd.

Skalbar efter dina specifika behov

BikeBatteryBox är en flexibel lösning som kan anpassas efter olika behov. Skåpet har 10 separata fack för förvaring av batterier, och om det behövs fler förvaringsplatser kan flera skåp enkelt kopplas ihop. Detta gör det möjligt att hantera ett större antal batterier på ett smidigt sätt. Varje fack är utrustat med en laddningspunkt som har ett 230 V eluttag enligt EU-standard samt ett USB-C-uttag, vilket gör att lösningen fungerar för alla typer av cykelbatterier.

Flexibelt elektroniskt lås

BikeBatteryBox erbjuder också flexibilitet när det gäller åtkomst till förvaringsfacken. Du kan välja ett offentligt läge, där en ny personlig kod genereras varje gång du använder en box för förvaring. Alternativt kan du välja att ha en fast kod för varje enskild box, vilket kan vara mer praktiskt för regelbundna användare. Detta system gör BikeBatteryBox både användarvänligt och säkert.

Sammanfattning

BikeBatteryBox är en innovativ lösning för säker förvaring och laddning av elcykelbatterier. Med sin robusta konstruktion, brandfördröjande egenskaper och flexibla åtkomstsystem erbjuder det både säkerhet och bekvämlighet för organisationen och dess användare. Oavsett om du behöver förvara ett eller flera batterier, kan BikeBatteryBox anpassas efter era behov och ge er trygghet i vetskapen om att batterierna är säkra och laddade när de behövs.

Mer detaljerad information hittar du på medarca.se

Anmäl dig till höstens webinar där vi presenterar BikeBatteryBox! 

Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med prisuppgifter och mer information.

LÄR DIG MER

Nytt & kunskap

Kika in på sidan Nytt & Kunskap där vi har samlat artiklar och material som vi tror kan vara värdefulla och intressanta för dig.

HÄR FÖR DIG

Kontakt

Har du frågor om våra tjänster och produkter eller behöver du kanske komma i kontakt med någon av oss på Alfa eCare. Under Kontakt hittar du rätt väg fram till oss.

Comments are closed.