Alfa eCare Epsilon

ETT HELTÄCKANDE SYSTEM

Om Alfa eCare Epsilon

Alfa eCare Epsilon är marknadens mest kompletta system för utförare inom vård och omsorg. Utöver att kunna dokumentera och journalföra finns det valbara moduler såsom digital läkemedelssignering och planering som i sin tur innehåller en mängd funktioner som till exempel, AI-stödd planering. Kort sagt skapar ni själva ett system utifrån er verksamhets behov. 

Med användaren i fokus och teknisk spetskompetens är Alfa eCare Epsilon ett stöd i digitaliseringen av er verksamhet. Alla våra produkter är användarvänliga och finns tillgängliga på skärm, platta och mobil.

Alfa eCare Epsilon
Jonas Ehlin fd Joliv

”Alfa eCare Epsilon är utvecklat för att enkelt kunna byggas ut, underhållas och kundanpassas.” 

JONAS EHLIN, PRODUKTÄGARE ALFA eCARE EPSILON

”SafeDoc är ett smidigt och lättarbetat system och närheten till supporten är ett plus.”

BIRGITTA WICKBOM, MAS OCH UTVECKLINGSANSVARIG, NORLANDIA

Alfa eCare Birgitta Wickbom Norlandia

ENKELT OCH ANPASSNINGSBART

Hur funkar det?

Det finns två grundmoduler av Alfa eCare Epsilon att välja på beroende på om du vill dokumentera enligt HSL, SoL eller LSS. I grundmodulerna hittar ni basinformationen som enkelt kan anpassas efter era önskemål, utan att kompromissa med patientsäkerheten. Därefter kan ni välja att bygga på systemet, när ni vill, med en eller flera av våra moduler för att få ett verksamhetssystem som levererar exakt det ni behöver.

Alfa eCare Epsilon Gymnastik

”Valet föll på Alfa eCare Epsilon eftersom det var systemet som bäst kunde svara mot våra behov och krav samt kunde leverera en lösning med hög kvalitet.”

Sandra West, utvecklingsledare digitalisering vård och omsorg Lunds kommun – Årets eHälsokommun 2021

Sandra West Lunds kommun

ETT HELTÄCKANDE SYSTEM

Arbetsflödet

Alfa eCare Epsilon möjliggör att hela processen, från beslut till uppföljning, kan hållas i ett och samma system. Hela processen sköts digitalt och kan anpassas efter er verksamhet och era behov. Våra moduler Alfa eCare PlanIt och Alfa eCare SignIt kan enkelt läggas till i flödet om det passar er verksamhet. 

Flödesbeskrivning Alfa eCare Epsilon
AlfaeCare-Sandra_Kleveland

”Med Alfa eCare Epsilon kan du enkelt anpassa moduler och funktioner så att din verksamhet får ut maximalt av systemet. ” 

Sandra kleveland, vice vd alfa ecare 

ANVÄNDARVÄNLIGT

För vem?

Alfa eCare Epsilon används idag i både privat och offentlig verksamhet inom hemtjänst, hemsjukvård, särskilt boende, HVB- och LSS-boende.

Alfa eCare Epsilon är till för dig som vill ha ett kostnadseffektivt, användarvänligt och komplett stöd i ditt dagliga arbete. Systemet är utvecklat med moderna tekniker vilket innebär att det snabbt kan anpassas för att svara upp mot nya krav och omställningar i verksamheten.

För de tekniskt intresserade kan det vara värdefullt att veta att vi tar hand om implementation, drift och underhåll på egna, säkra servrar med daglig back-up. Vi har säker inloggning genom SafeIDs inloggningstjänst och krypterar informationen mellan server och kundens IT miljö genom https-certifiering.

Alfa eCare Epsilon leende människor
Johanna Rehula

Johanna Rehula

KUNDANSVARIG SÄLJARE

Vill du veta mer?

Vill du veta mer om Alfa eCare Epsilon, ring eller mejla Johanna.

HÄR FÖR DIG

Support

Vid supportärenden är du välkommen att registrera ditt ärende i vårt ärendehanteringssystem Alfa eCare Support. 

Vid brådskande ärenden ber vi er alltid att ringa.

020-320 310
support@alfaecare.se
Vardagar 08–17

Välkommen att höra av dig till oss!