Alfa eCare Days

2024

17-18 september
Stockholm Epicenter

Inspiration & inblick -
kunddagar med Alfa eCare

Varmt välkommen till Alfa eCares kunddagar! Under två dagar samlar vi våra mest uppskattade kunder som tillsammans med oss får chansen att fördjupa samarbetet och mingla med branschkollegor.

Vi på Alfa eCare delar med oss av det senaste och det hetaste genom inspirerande föreläsningar, interaktiva diskussioner och workshops. Vi utlovar även en härlig kväll där vi avnjuter en trerätters middag och högklassig underhållning tillsammans.

save the date alfa ecare days

Countdown Expired!

17-18
september 2024

EARLY BIRD
SEK 2 495 (exkl. moms)

epicenter
stockholm

Early-bird-pris gäller t.o.m 6 maj. Därefter betalar du ordinarie pris: SEK 2 995 (exkl. moms.). Anmälan är bindande men ej personlig.
Sista anmälningsdag 30 juni.

Konferensprogram 2024

Två dagar bara för våra kunder! Anmäl dig redan nu för att ta del av earlybird-priset och alla information om konferensen, först av alla!

17 sep

Klockan 12:00 välkomnas ni till Epicenter i Stockholm, där vi avnjuter en god lunch tillsammans innan programmet drar igång.

Första dagen ägnas åt värdefulla föreläsningar från oss på Alfa eCare som kommer ge er nya verktyg att effektivisera och kvalitetssäkra er verksamhet.

Vi avslutar första dagpasset med en fantastiskt underhållande föreläsning av Klas Hallberg.

Till kvällen avnjuter vi en trerättersmiddag med fantastisk underhållning av showbandet The Babes!

Detaljerad agenda kommer inom kort.

18 sep

Dag två drar vi igång med en god kopp kaffe/te och information från Alfa eCare om dagens agenda.

Förmiddagen är uppdelad i olika spår så att du ska få chansen att dels lära dig något nytt om produkter du är nyfiken på och dels ska få specifik information som är särskilt relevant för dig.

Självklart har vi tid för att fika innan vi ägnar den sista delen av förmiddagen åt en workshop. Vi avslutar dag två lagom till lunch.

Detaljerad agenda kommer inom kort.

Kontakt

Varmt välkommen att höra av dig till oss med dina frågor om Alfa eCare Days!

marknad@alfaecare.se