IT´s for you - Alfa eCare

Digitala system
för Tandvård & Tandteknik

Affärssystem för tandvård och Tandteknik

Minskad administration - mer tid till patienten

För dig som arbetar med tandvård eller tandteknik erbjuder vi affärssystemet Carita som tar hand om din informationshantering och tillgodoser din verksamhets behov av styrning och administration. Carita utvecklas av Swedish Care System AB som är ett nytt tillskott i Alfa eCare-gruppen och har spetskompetens inom IT-system för tandvård och tandteknik. Bland kunderna finns allt från regioner till mindre privata företag.

Läs mer om Carita

 PDL
 HSL
 GDPR
Alfa eCare Carita Tandvård

MER FÖR DIG

Du kanske också är intresserad av

E-recept

Alfa eCare Recept

En av Sveriges mest använda applikationer för elektronisk receptförskrivning för alla med förskrivningsrätt inom både offentlig och privat verksamhet.

MEDDIBOX - Alfa eCare medicinskåp

Smart medicinskåp

Meddibox/Meddinet

I samarbete med Medarca erbjuder vi det smarta medicinskåpen Meddibox och Meddinet. Enkel och säker hantering av läkemedel med minskat svinn och full spårbarhet.

Smart nyckelskåp

MEDDIKEY

I samarbete med Medarca erbjuder vi Meddikey. Inga nycklar på villovägar och inga onödiga kostnader för administration och dyra nyckelkopior. Full koll hela tiden!

LÄR DIG MER

Nytt & kunskap

Kika in på sidan Nytt & Kunskap där vi har samlat artiklar och material som vi tror kan vara värdefulla och intressanta för dig.

HÄR FÖR DIG

Kontakt

Har du frågor om våra tjänster och produkter eller behöver du kanske komma i kontakt med någon hos oss på Alfa eCare. Under Kontakt hittar du rätt väg fram till oss.

VI VÄXER MED VÅRA KUNDER

Vi stöttar er med erfarenhet och kompetens

0 +

Antal kunder

0 +

AntAL ANVÄNDARE

0

År i Branschen

0 +

Medarbetare