Kul att ses på MAS/MAR!

Den här sidan är framtagen specifikt för dig som har varit förbi vår monter på MAS/MAR! Här hittar du information om produkterna vi presenterade på mässan. Är du intresserad av att läsa mer om Alfa eCare och våra produkter kan du navigera dig via menyn ovan. Om du vill komma tillbaka till denna sida behöver du skanna QR-koden igen eller gå direkt via länken du hittar i webbfönstret.

Anders Lindblad

anders.lindblad@alfaecare.se
040 – 662 20 21

Mikael Gahns

mikael.gahns@alfaecare.se
021 – 480 46 19

Produktlogotyper-SignIt

Digital signering

Alfa eCare SignIt används för att enkelt signera läkemedel och övriga HSL-insatser. Detta skapar trygghet för vårdpersonalen och säkerhet för patienten samtidigt som verksamheten får en tydlig bild över läkemedelshantering, avvikelser, delegeringar, beställningar och saldo.

Dessutom innehåller SignIt kliniskt beslutsstöd via FASS och SIL och varnar om ordinerat läkemedel inte är lämpligt för patientens åldersgrupp eller om det finns läkemedelsinteraktioner.

Läs mer om SignIt här

Produktlogotyp-Recept

Digital signering

Alfa eCare Recept är en av Sveriges mest använda applikationer för elektronisk receptförskrivning för alla med förskrivningsrätt inom både offentlig och privat verksamhet.

Alfa eCare Recept är kopplad till E-hälsomyndigheten och funkar på alla apotek i Sverige. Tjänsten är webbaserad och innehåller beslutsstöd via FASS och Sil, prisjämförelser vid likamedel, varningar vid läkemedelsinteraktioner och är förberett för att enkelt kopplas till befintligt journalsystem, allt för att göra det lätt att göra rätt.

Läs mer om Recept här

Webbinar - Masterkey

Masterkey

Masterkey (tidigare Meddikey) är det smarta nyckelskåpet från Medarca som ger dig full koll, hela tiden. Masterkey ger dig möjlighet att ha full överblick och kontroll över verksamhetens alla nycklar. Det innebär att onödiga kostnader för administration och dyra nyckelknippor försvinner samtidigt som nycklar på villovägar är ett minne blott.

Läs mer om Masterkey här

Ekosystemet som ger er en helhetslösning

Oavsett om du är arbetar med hemtjänst, SÄBO, personlig assistans eller kommunens myndighetsutövning, har vi lösningen för dig. Våra olika system fungerar lika bra fristående som integrerade med varandra och passar både små och stora verksamheter.

Läs mer om våra olika system och lösningar på alfaecare.se

LÄR DIG MER

Nytt & kunskap

Kika in på sidan Nytt & Kunskap där vi har samlat artiklar och material som vi tror kan vara värdefulla och intressanta för dig.

HÄR FÖR DIG

Kontakt

Har du frågor om våra tjänster och produkter eller behöver du kanske komma i kontakt med någon hos oss på Alfa eCare. Under Kontakt hittar du rätt väg fram till oss.