IT´s for you - Alfa eCare

Digitala system
för Rehab

bokning, journalföring, & fakturering

Minskad administration - mer tid för patienten

För dig som är naprapat, kiropraktor eller fysioterapeut erbjuder vi digitalt stöd genom hela din arbetsprocess kring din patient. Från det att bokning sker till dess att fakturan för besöket skickas finns all funktionalitet inom samma system så att du under din arbetsdag ska behöva lägga så lite tid som möjligt på administration. 

 HSL
 PDL
 GDPR
Vi har hela paketet Hemsjukvård Alfa eCare
Vi har hela paketet Rehab-Estetik-Klinik Alfa eCare
Alfa eCare Clinicbuddy

utredning och uppföljning

Alfa eCare Clinicbuddy

Ett komplett affärssystem med bokningstjänst, kalender, journalföring och fakturering för små och stora verksamheter.

Alfa eCare Recept

Digitala Recept

Alfa eCare Recept

En av Sveriges mest använda applikationer för elektronisk receptförskrivning för alla med förskrivningsrätt inom både offentlig och privat verksamhet.

VÄRDESKAPANDE SAMARBETEN

Integration till reco.se

Nu finns en ny tjänst för att hjälpa dig som arbetar inom rehab att hitta fler nya kunder. Besökare på reco.se kan enkelt boka en ledig tid som sedan syns som en bokning i Alfa eCare Clinicbuddy. 

Clinicbuddy - Reco integration

MER FÖR DIG

Du kanske också är intresserad av?

E-recept

Alfa eCare Recept

En av Sveriges mest använda applikationer för elektronisk receptförskrivning för alla med förskrivningsrätt inom både offentlig och privat verksamhet.

MEDDIBOX - Alfa eCare medicinskåp

Smart medicinskåp

Meddibox/Meddinet

I samarbete med Medarca erbjuder vi det smarta medicinskåpen Meddibox och Meddinet. Enkel och säker hantering av läkemedel med minskat svinn och full spårbarhet.

Smart nyckelskåp

MEDDIKEY

I samarbete med Medarca erbjuder vi Meddikey. Inga nycklar på villovägar och inga onödiga kostnader för administration och dyra nyckelkopior. Full koll hela tiden!

VÄRDESKAPANDE SAMARBETEN

Kvalitativ välfärdsteknik från våra samarbetspartners

I samarbete med andra kunniga leverantörer inom välfärdssektorn, förmedlar vi ett antal välfärdslösningar. Vårt samarbetsprogram innebär att du som kund kan känna dig trygg med att produkterna och tjänsterna som förmedlas via Alfa eCare, är kvalitativa och värdeskapande.

LÄR DIG MER

Nytt & kunskap

Kika in på sidan Nytt & Kunskap där vi har samlat artiklar och material som vi tror kan vara värdefulla och intressanta för dig.

HÄR FÖR DIG

Kontakt

Har du frågor om våra tjänster och produkter eller behöver du kanske komma i kontakt med någon hos oss på Alfa eCare. Under Kontakt hittar du rätt väg fram till oss.

VI VÄXER MED VÅRA KUNDER

Vi stöttar er med erfarenhet och kompetens

0 +

Antal kunder

0 +

AntAL ANVÄNDARE

0

År i Branschen

0 +

Medarbetare