IT´s for you - Alfa eCare

Digitala system för bättre välfärd

Inom välfärdssektorn är det vanligt med utmaningar såsom högre kostnader, ökade krav, många olika system och svårigheter att hitta och behålla kvalificerad personal. Som ett svar på dessa utmaningar erbjuder Alfa eCare ekosystem och specialiserade alternativ för en mängd olika verksamheter inom välfärden.

För våra kunder har det inneburit minskad arbetsbörda, ökad effektivitet och kvalitet, mer tid för värdefulla aktiviteter och en modern, säker och användarvänlig IT-miljö för medarbetarna.

Vill du veta mer om vårt erbjudande, kontakta oss!

AKTUELLA WEBBINARS HITTAR DU UNDER NYTT & KUNSKAP

VI VISAR VÄGEN

Välj ditt verksamhetsområde

Vi levererar digitala system till kommuner, regioner och privata utförare inom flera olika verksamhetsområden, i Sverige och norden. Välj verksamhetsområdet som passar din verksamhet bäst så hjälps vi åt att ta nya steg mot en bättre välfärd.

TILLSAMMANS GÖR VI SKILLNAD

Din partner i digitaliseringen

Vi på Alfa eCare erbjuder digitala system utvecklade specifikt för att hantera de komplexa krav och specifika behov som finns inom välfärdssektorn. Vår ambition är att tillsammans med våra kunder utveckla säkra och kostnadseffektiva helhetslösningar som skapar mesta möjliga värde för verksamheten.

Våra kunder använder Alfa eCares digitala system för att utreda, besluta, planera, utföra och dokumentera vård- och omsorgsinsatser på ett effektivt och kvalitetssäkert sätt.

Alfa eCare glada medarbetare

VI VÄXER MED VÅRA KUNDER

Vi stöttar er med erfarenhet och kompetens

0 +

Antal kunder

0 +

AntAL ANVÄNDARE

0

År i Branschen

0 +

Medarbetare